Átgondolásra javasolja a MÁV Start klub kártyákat és kialakításra a regionális 48 órás MÁV napijegyeket a mérsékelt demokrata szakpolitika!

 

Budapest az ország fővárosa.         Többen jönnek a fővárosba vidékről egy zsúfolt napon, mint ahányan 2-3 kerületben összesen élnek.

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslat, hogy a magyarországi régiókba , Németország tartományi mintájára (annyival lassabbak a vonatok stb.) napijegyeket, vagy 48 órás jegyeket biztosítson a vevőkörének a MÁV.

 

A fiatalnak itthon legyen korszerű jövője! – Ez mérsékelt demokrata cél!

 

Ez a mérsékelt demokrata politika álláspontja szerint, a turisztika jobb eloszlását, a KKV szektor régiókon belüli jobb lehetőségét teremtheti meg!

Áttekintés alapján a Start Klub család egyes kártyái pl. az 50%-os kártya, már közeledtek a használói fizetőképességi igényeihez, értékesítésük is korszerű.

 

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslat, hogy a magyar kisvállalkozói kör számára, az igazából használható Start klub prémium kártya jelentős ármérsékléssel érhetné el a célját! ( pl: mértékében javasolt 100.000Ft/félév)

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslat az egyetemi oktatók, kutatók stb. érdekében az előzőekhez hasonlóan a Start klub VIP kártya javasolt féléves árát 80.000Ft mértékben ajánlaná az utazóközönségnek!

 

Ezen kártyák megvétele az egyszerű módon, a Start klub 50%-os eladásához azonos módon lenne praktikus.

A MÁV a fenti javaslatokkal a kisvállalkozó, kisadózói magyar fővárosi és vidéki kapcsolatokat helyezhetné hatékonyabban a közösségi közlekedésre.

 

 

Hozzászólás