Budapestinfo Pont a Szigeten – turistatájékoztatás és Sziget Járási Hivatal

 

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Fővárosi Kormányhivatal idén is közösen áll a fesztiválozók rendelkezésére a Sziget Fesztiválon Budapestinfo Pontjával.

A főváros hivatalos turisztikai és fesztiválszervező cége, a
Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) idei szlogenje szerint:

“Budapest a kultúra és sport fővárosa”,

így az egyik legvonzóbb turisztikai célállomás 2017 nyarán. A BFTK – ahogy a FINA világbajnokság és masters versenyek alatt is – kiterjedt Budapestinfo Pont hálózatán keresztül tájékoztatja a városba érkezőket, ezt teszi Budapest egyik legvonzóbb fesztiválján, a Sziget Fesztiválon is. A Budapesti látnivalókról, attrakciókról, programokról a Budapestinfo Ponton kapnak információt a Szigeten szórakozók.

Az elmúlt évekhez hasonlóan – a kiterjedt tájékoztatás mellett – különféle aktivitásokra is számíthatnak a fesztiválozók.  Augusztus 15-én 14 órakor SAPP (Street Art Project Performances) 9-én, 16.30-kor pedig a Nylon Group kortárs bábcsapat műsorát lehet megtekinteni.

 

A BFTK ingyenes városnéző túrákat is szervez augusztus 11-én pénteken, 13-án vasárnap, valamint 15-én kedden. A látogatásokra regisztrálni a Budapestinfo Ponton lehet. A szervezet továbbá turisztikai felmérést végez arról, hogy az idelátogatók milyen benyomásokat, élményeket szereznek a fővárosról.

Az ikonikus szelfihely: a BUDAPEST betűk fényfestését is a BFTK-nak köszönheti a közönség.

Budapest Főváros Kormányhivatala sokrétű tevékenységéből ad ízelítőt a Budapestinfo Ponton.

A Kormányhivatal munkatársai tanácsadással, tájékoztatással szolgálnak egyebek közt olyan témákban, mint az álláskeresés (minden nap), egészségfejlesztés (augusztus 10. és 11.), Smart Tuning járműdizájn-lehetőségek (augusztus 14. és 15.), áldozatsegítés (augusztus 10.,11.,14.,15.). Sokféle játékkal is várják az érdeklődőket.

A kormányhivatal munkatársai szükség esetén elkalauzolják a szigetlakókat ahhoz a teljes körű okmány-ügyintézést bonyolító mobil kormányablakhoz, ahol akár az irataikat elvesztők is gyors segítséget kaphatnak.

A Budapestinfo Pont augusztus 9-étől 16-áig minden nap: 10.00-21.00-ig, a Kormányhivatal látogatópultja és a mobil kormányablak 11.00-19.00-ig tart nyitva.

A témáról bővebben a <https://www.budapestinfo.hu/hu/budapestinfo-pont-a-szigeten–turistatajekoztatas-es-sziget-jarasi-hivatal> oldalon tájékozódhatnak. (MTI-OS)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s