Budapest az ország arca – Politika holnap mérsékelt demokrata értékelés!

 

A politika holnapja még nem körvonalazódott Budapesten. Budapest arca egy pillanatra megtisztul a rossz politikai kampány plakátjaitól.

Mindenki beszél mindenkivel, s senki nem beszél senkivel saját körein kívül a magyar politikában.

Mérsékelt demokrata politika Budapesten és vidéken a hiteles magyar politika, a hitelt érdemlő magyar politikai válogatott mellett áll ki tevékenységével.

 

Európa országaiban élénk a társadalmi élet!

 

Magyarországon az elmúlt évtizedek politikai árnyéka óriásira nyúlik, a magyar politika, a fővárosi politika megújulása, csak egy új politikusi garnitúra, új politikai szereplőkkel képzelhető el.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a hatalomban lévő pártok elvesztették képességüket az alkotó és humánus párbeszédre a konstruktív politika képviselőivel.

Ennek  további erőt ad a tény, hogy az MSZP megújulása, felfrissülése, hitelessége lassan árnyékká válik és szétfoszlik, mióta az árnyékkormány kiszivárgott a magyar sajtóban!

 

Mérsékelt demokrata vélemény, hogy az ellenzék legnagyobb pártja egy esetben  lehet központi politikai szereplő 2018-ban, ha betartja a  “Többet, jobban, megújulva” politikai holnapra vonatkozó követelményeit.

Az ellenzék széles körében, a magyar érdeklődő lakosság nagy és hallgatag többségében még Botka László népszerű, azonban az “árnyékkormány és kampánystáb” nagy és sötét árnyékot vet rá.

Figyelemre ad alkalmat a külföldön élő magyarok több politikai véleményt is tartalmazó kezdeményezése.

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, Országbíró Zoltán politikusi megfogalmazásában: ” Magyarországon tiszta és arányosabb választás, kizárólag a külföldön élő magyarok megkönnyítendő szavazása mellett lehet.”

2010 választás előtti politikai kampánya is vitatható volt, 2018 választása ma teljesen aránytalan mind kampány tényei, mind szavazási gyakorlata miatt.

 

Külföldön élő budapestiek, vidékiek száma nagy, szavazatuk hasznos a magyar társadalomnak, mert többet látnak a világból, Európából, mint a hazai vidéki szegénység, fővárosi szegénység, viszont sokan a szegénység elől mentek dolgozni más országokba!

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s