100 szóban Budapest – tíz nappal tovább várják a frappáns történeteket

 

Idén negyedszer hirdette meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal a 100 szóban Budapest című pályázatot.

A jelentkezési határidőt július 10-ig meghosszabbították, így addig még be lehet küldeni a maximum százszavas történeteket, amelyek valahogyan kapcsolódnak a fővároshoz.

 

A győztesek pénzjutalmat kapnak, a legjobb száz írás zsebkönyvben is megjelenik, az illusztrátorok munkáiból októberben kiállítás nyílik a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

A 2014-ben indult és egyre népszerűbb 100 szóban Budapest című történetíró pályázat lényege az egyszerűség: a résztvevőknek maximum száz szóban kell megfogalmazniuk gondolataikat, érzéseiket, emlékeiket, benyomásaikat Budapestről és a városlakókról. A pályázaton fejenként legfeljebb öt történettel lehet indulni.

A pályázati határidőt tíz nappal meghosszabbították, így a történeteket július 10-ig lehet beküldeni online a www.100szobanbudapest.hu oldalon, illetve levélben vagy személyesen a Lumen Kávézóba (1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2.).

 

 

Emellett a Mindspace Nonprofit Kft. a város több pontján helyezett ki 100 szóban Budapest feliratú dobozokat, amelyeket a postaládaként használhatnak a résztvevők. Az egyik a szakmai partnernél, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban található.

Idén először külön jutalmazzák a 18 év alatti kategória győzteseit is. Ugyancsak a 2017-es év újítása, hogy pályázatot hirdetnek illusztrátorok számára is, ennek részleteit hamarosan közzéteszik a pályázat honlapján és facebook oldalán.

 

A legjobb 12 történetet az illusztrátorok munkáival az őszi CAFe-n állítják ki, az október 6-i díjátadó ünnepségen pedig három történetet megzenésítve is bemutatnak.

További információ:
www.100szobanbudapest.hu
https://www.facebook.com/100szobanBudapest/   (MTI-OTS)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s