Nagy sikerrel mutatkoztak be a Be Smart!

 

Nagy sikerrel mutatkoztak be a Be Smart! – Hungarian e-Health Day keretében Düsseldorfban a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 6. Be Smart versenyét megnyerő fővárosi startupok, az EVA, a Mindtech, a Pulmoment és a webflow.dental.

 

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa, a BVK, a Bay Zoltán Intézet, a B. Braun és az NRW Invest közös rendezvényének június 22-én a düsseldorfi Factory Campus adott otthont.

 

A startupok pitch versenyen mutatták be újító egészségügyi megoldásaikat. “Nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen olyan rendkívül innovatív és kreatív ötleteket prezentáló startupok közül kellett kiválasztani a nyerteseket, akik a BVK előválogatásán már a legjobbnak bizonyultak” – mondta Szegner Balázs, főkonzul.

Az 1. helyezett Mindtech és a 2. helyezett Pulmoment részvételi lehetőséget nyert egy high tech befektetetők szervezésében megvalósuló B. Braun workshopon. A Mindtech emellett Factory Campus tagsággal is gazdagodott.

“A magyar főkonzulátus és a BVK által szervezett eseményeken megmutatkozott, milyen nagy potenciál rejlik a magyar startupokban”- Elena Matekina, az NRW Invest képviselője. Christopher Böffel, a versenyt szponzoráló B. Braun alelnöke elmondta, hogy a nagy cégek különböző módokon segítik a startupokat: tanácsadással, finanszírozással és a termékek/szolgáltatások piacra vezetésének támogatásával.

A BVK a világ erős startup ökoszisztémával rendelkező nagyvárosaiban biztosít kapcsolatépítési lehetőségeket a kiemelkedő startupok számára.

Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (MTI-OS) Fotó:http://bvk.hu/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s